23948sdkhjf

Opkøb i flådestyringsbranchen

Alder har købt R2pTracking.

Alder II AB ("Alder"), som er en nordisk investeringsfond med fokus på udvikling af bæredygtige virksomheder, har erhvervet alle aktierne i R2pTracking ApS fra R2p Gruppen. Alder er blevet majoritetsejer af R2pTracking og vil i samarbejde med grundlæggeren og bestyrelsen fortsætte virksomhedens vækstrejse, fremgår det af en skriftlig meddelelse.

R2pTracking, grundlagt i 1997, leverer egenudviklede softwareløsninger inden for tracking- og flådestyringsløsninger i Danmark. Virksomheden med hovedkontor i Viborg har 31 ansatte og har en historik med god vækst med en årlig omsætning på cirka 40 mio. kr. og cirka 45.000 tilsluttede enheder på tværs af en række kundesegmenter.

Efter mange års vækst er R2p's ledelse og bestyrelse enige om, at forskellen i forretningsområderne i de to virksomheder er nået til et punkt, hvor en strategisk adskillelse er gavnlig for begge virksomheders fremtidige succes. I fremtiden vil R2p gruppen strategisk fokusere fuldt ud på området offentlig transport, mens R2pTracking vil fokusere på områderne tracking, flådestyring og turplanlægning.

- Rejsen med R2pTracking, og især med Bjarne Nielsen, gennem de seneste ni år har været spændende og frem for alt meget vellykket. Sammen har vi bygget R2pTracking, det første af R2p-gruppens opkøb, til markedsleder i Danmark. Jeg er glad for, at R2pTracking nu har fundet en investor i Alder, som vil fortsætte med at udnytte virksomhedens fulde potentiale og målrettet fortsætte succeshistorien. Jeg ser virkelig frem til at følge deres succeser i fremtiden, siger Flemming Kær, administrerende direktør for R2p Group.

- Vi kender virksomheden og teamet godt fra før og glæder os meget til at samarbejde med Bjarne og hans team igen. Som den nye majoritetsejer vil Alder stille kapital og erfaring til rådighed for at støtte virksomheden i at accelerere sin vækstrejse gennem geografisk ekspansion, M&A og yderligere udvikling af organisationen, siger Keiward Pham, investeringsdirektør hos Alder.

- Jeg ser frem til igen at samarbejde med Alder og få fuld fokus på det, vi er bedst til – nemlig tracking, flådestyring og turplanlægning. Samtidig glæder vi os til at tage et endnu større skridt ind på det europæiske marked. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke R2p Group, og især Flemming Kær, for ni års godt samarbejde, udtaler Bjarne Nielsen, administrerende direktør ved R2pTracking.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.86