23948sdkhjf

Tysk projektspeditør med 20 år på bagen i Danmark

Siden 2003 har Deugro Danmark bidraget til over 200 vindenergiprojekter.

Den tyske projektspeditør Deugro fejrer 20 års jubilæum på det danske marked, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det hele startede med de allerførste kunder NEG Micon (som senere fusionerede med Vestas) og Bonus Energy (som blev opkøbt og overtaget af Siemens Energy). De første større vindprojekter, som Deugro Danmark gennemførte med succes, var NEG Micon, Yuya og Bonus Nine Canyon US Projects, begge udført i 2003.

Deugro Danmark ledes af Hans Henrik Grøn som filialchef og administrerende direktør, der også har 20 års dybdegående erfaring i vindenergiindustrien – som projektlogistikekspert hos Deugro såvel som gennem sine tidligere stillinger hos blandt andre vindmølleproducenterne Siemens, Vestas og Nordex. Deugro Danmark beskæftiger i dag næsten 20 projektspeditører med tilsammen mere end 130 års erfaring i logistik af onshore og offshore vindenergiprojekter. Siden 2003 har de med succes gennemført 214 vindenergiprojekter i over 40 lande - en samlet volumen på 3.835 vindmøller svarende til 9.044.000 fragttons.

- Deugro Danmarks vision var og er 'Shaping logistics of tomorrow' og samtidig levere sikre, højtydende og omkostningseffektive logistikløsninger, siger Hans Henrik Grøn, filialchef og administrerende direktør, Deugro Denmark A/S.

- Fokus for de kommende år er at forberede sig på en endnu mere globaliseret industri og yderligere at introducere skræddersyede løsninger, der imødekommer fremtidens krav og behov, slutter han.

Deugro Danmark er placeret i Herning, Midtjylland.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125