23948sdkhjf

Tysk brint-pris uddeles på Hannover Messe

Deutsche Messe og DWV uddeler for anden gang ”German Hydrogen Award”.

Deutsche Messe og brancheforeningen German Hydrogen and Fuel Cell Association (DWV) uddeler "H2Eco Award" – den tyske brintpris – for anden gang under Hannover Messe i april.

H2Eco Award er en pris, der uddeles til både tyske og internationale virksomheder, der kommer med de bedste bidrag til en grøn brintøkonomi gennem teknisk innovation, økonomi og virkelyst med principper som økonomisk effektivitet, bæredygtighed og forsyningssikkerhed som de primære kvaliteter. Forrest står dog hensynet til miljøet. Ideen bag H2Eco er den økologiske og bæredygtige fremtid for brint.

Alle tyske og internationale idéfolk og virksomheder med innovative applikationer fra alle dele af værdikæden i den industrielle brintproduktion kan ansøge om H2Eco Award 2023.

Prisen bliver uddelt til innovative projekter, der kan ses som pionerer og som demonstrerer et stort fremtidigt potentiale for den grønne brintmarkedsøkonomi. En uafhængig jury er igen i år sammensat af topeksperter inden for brintsegmentets kommercielle, tekniske, forsknings- og samfundsmæssige samt politiske deltagere.

Prisuddelingen vil ske under en ceremoni 18. april 2023 under Hannover Messe 2023, og prisen ledsages af en præmie på 5.000 euro.

I 2022 uddelte DWV for første gang prisen German Hydrogen Award H2Eco Award under Hannover Messe 2022. Prisen gik til ENGINIUS GmbH, et firma under FAUN Group. Med sit ENGINIUS-varemærke er køretøjsproducenten, FAUN, der specialiserer sig i arbejdskøretøjer, en af verdens første producenter i verden, der seriefremstiller brintdrevne trucks. Thorsten Baumeister, COO for ENGINIUS, modtog H2Eco Award under Energy 4.0 Forum på 2022’s Hannover Messe.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141