23948sdkhjf

Ny projektleder for SMM’s maritime messer

Christoph Lücke overtager roret fra Claus Ulrich Selbach.

Christoph Lücke påtager sig rollen som projektleder for Hamburg Messe und Congress' maritime messer SMM, MARINE INTERIORS Cruise & Ferry Global Expo og Seatrade Europe med virkning fra 1. februar 2023.

Han overtager efter Claus Ulrich Selbach, som fortsat er engageret i den maritime industri som forretningsenhedsdirektør.

37-årige Christoph Lücke har været på SMM-teamet som projektleder siden 2016. Hans række af ansvar omfattede at erhverve og støtte nationale og internationale kunder. I de senere år er porteføljen af maritime og teknologiske messer på Hamburg Messe und Congress vokset gennem tilføjelsen af MARINE INTERIORS, Seatrade Europe og H2EXPO & CONFERENCE. Som projektleder vil Christoph Lücke fuldt ud fokusere på at fortsætte udviklingen af disse maritime begivenheder. Tidligere projektleder Claus Ulrich Selbach forbliver aktiv i den maritime sektor som Business Unit Director – Maritime and Technology Fairs & Exhibitions. Med Christoph Lücke som ny projektleder vil Claus Ulrich Selbach være i stand til at afsætte mere tid til strategi og produktudvikling inden for sin forretningsenhed.

- Christoph Lücke nyder et enestående ry blandt kunder og partnere såvel som i vores maritime eventteam og har udmærket sig som promoter af SMM i de seneste år. Vi er glade for internt at have kunnet udfylde denne nøgleposition, og i lyset af Christoph Lückes mangeårige erfaring, hans stærke kundefokus og hans omfattende markedskendskab er vi overbevist om, at han er den rette person til at stå i spidsen for og medudvikle vores maritime messer, siger Bernd Aufderheide, præsident og administrerende direktør for Hamburg Messe und Congress.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14