23948sdkhjf

TIP køber trailerforretningen af Euro-Leasing i Danmark

Den store koncern udvider flåden med 25 procent.

TIP Group - en af Europas og Canadas førende virksomheder inden for leasing, leje og vedligeholdelse af trucks og trailere - har købt trailerforretningen Euro-Leasing i Danmark. Euro-Leasing har hovedkontor i Tyskland og er en del af Volkswagen Financial Services.

TIP køber mere end 1.650 trailere fra Euro-Leasing i Danmark, hvilket udvider flåden med yderligere 25 procent. TIP køber en nyere flåde, herunder gardintrailere og køletrailere fra etablerede producenter. TIP og Euro-Leasing arbejder tæt sammen for at gøre overgangen så problemfri og ubesværet som muligt, lyder det i en skriftlig meddelelse.

Bob Fast, administrerende direktør hos TIP udtaler:

- Købet af Euro-Leasings trailerforretning er endnu en vigtig milepæl i vores ekspansion i Europa. Det øger vores nordiske position, hvilket giver os mulighed for at øge udbuddet og tilgængeligheden af trailere i Danmark og udvide og diversificere vores kundebase.

Jens Ole Olesen, administrerende direktør i Euro-Leasing A/S, tilføjer:

- Med TIP har vi fundet en fantastisk partner til at garantere en succesfuld fremtid for vores trailerforretning i Danmark. Vores kunder, leverandører og partnere kan være sikre på, at vi arbejder tæt sammen for at sikre en glidende overgang uden indvirkning på servicen.

- Vi er utrolig glade for at kunne byde de mange nye kunder velkommen til TIP, siger Christian Petersen, vicepræsident og administrerende direktør hos TIP Nordic.

- Det er vigtigt for os at kunne supportere vores kunder bedst muligt og med tilføjelsen af Euro-Leasings trailerflåde sikrer vi en øget tilgængelighed af udstyr for vores kunder.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142