23948sdkhjf

Ny på pengekassen hos Kögel

Markus Unterstein udnævnt til ny CFO og CCO hos trailerproducenten.

45-årige Markus Unterstein har tiltrådt stillingen som CFO (Chief Financial Officer) og COO (Chief Operating Officer) i Kögels øverste ledelse. Sammen med Kögels administrerende direktør, Christian Renners, vil han således være ansvarlig for områderne indkøb, økonomi/controlling, IT og Human Resources hos trailerproducenten med hovedkontor i Burtenbach, Tyskland.

Unterstein, der er uddannet ledelsesøkonom, afløser den hidtidige økonomidirektør Thomas Heckel, der går på pension.

Markus Unterstein kan se tilbage på en lang karriere i lederstillinger. Hans seneste rolle, som han havde i mere end ti år, var som økonomidirektør i direktionen for en international, familieejet maskiningeniørvirksomhed. Inden da var han indkøbs- og økonomichef og medlem af direktionen hos en leverandørvirksomhed inden for bil-, industri- og medicinalsektoren.

- Erhvervskøretøjer og køretøjsfremstilling har altid fascineret mig. Jeg sætter pris på produkternes høje synlighed på gaden, og hvor nyttige de er i hverdagen. Derfor var jeg meget begejstret for at påtage mig dette job hos Kögel. Kögel tilbyder produkter og tjenester af meget høj kvalitet. Derudover har virksomheden et exceptionelt vækstpotentiale. Jeg er meget begejstret for at kunne være med til at opnå det potentiale, siger Markus Unterstein.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141