23948sdkhjf

Clerc sætter nyt hold

A.P. Møller – Mærsk får nyt direktionsteam.

Vincent Clerc overtog 1. januar roret i A.P. Møller – Mærsk. Godt en uge senere har han nu præsenteret en ny direktion, der tæller kendte ansigter og helt nye navne på direktionsgangen på Esplanaden.

Samtidig indføres en ny organisatorisk struktur for A.P. Møller – Mærsk.

Det fremgår af en meddelelse som Maersk udsendte tirsdag.

Den nye organisation og den nye direktion vil træde i kraft 1. februar 2023. Vincent Clerc afløste Søren Skou som topchef i A.P. Møller-Mærsk ved årsskiftet. Han udtaler:

»Forretningen har fungeret godt i de seneste år, og vi har et meget engageret og kompetent globalt team, der er klar til de næste mil i vores transformation. Vi står over for udfordrende globale konjunkturer, et vigende marked, og samtidig søger vores kunder radikalt at forbedre deres forsyningskæder for at gøre dem mere modstandsdygtige og adrætte. Det skaber presserende behov for udvikling, samtidig med det også skaber unikke muligheder.

For at navigere videre gennem og ud over disse rammer, vil vi intensivere vores fokus på omkostningsdisciplin og servicekvalitet, samtidig med at vi øger fokus på kunderne og beslutningskraften i frontlinjen.

Derfor er jeg meget glad for at kunne annoncere vores nye Executive Leadership Team.

Dette team omfatter både ledere med en mangeårig ansættelse i Mærsk og ledere med erfaring uden for virksomheden. Det skaber øget mangfoldighed inden for tankegang, alder, køn og nationalitet.

Sammen med teamet ser jeg meget frem til at fortsætte vores stærke momentum ind i næste fase af vores strategi, og jeg er spændt på at komme til at arbejde i den nye struktur og sammen med alle Mærsk-kolleger accelerere vores forretningstransformation.«

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109