23948sdkhjf

- Ny direktion fremhæver Mærsks mangfoldighed

Mærsk-formand Robert Mærsk Uggla mener, at selskabets nye ledelsesteam fremhæver bredden i virksomhedens talentmasse.

For nylig offentliggjorde Vincent Clerc, administrerende direktør i A.P. Møller – Mærsk A/S, koncernens ny direktion, der tæller kendte ansigter og helt nye navne på direktionsgangen på Esplanaden.

Clerc, der afløste Søren Skou som topchef i A.P. Møller-Mærsk ved årsskiftet, har således udpeget den ny og større direktion, der træder i kraft 1. februar 2023.

Dispositionen på ledelsesgangen i den store logistikvirksomhed får følgende ord med på vejen af Robert Mærsk Uggla, bestyrelsesformand i A.P. Møller – Mærsk A/S og administrerende direktør i A.P. Møller Holding:

- Den nylige meddelelse fra Vincent Clerc fra det nye lederteam hos A.P. Møller - Mærsk fremhæver bredden af virksomhedens talent og mangfoldighed. Der er 10 forskellige nationaliteter i CEO-teamet - med en blanding af brancheerfaring, alder og køn. Der arbejder 89 nationaliteter på hovedkvarteret i Danmark. Samlet set har virksomheden tæt på 180 nationaliteter, der arbejder på tværs af sine kontorer, lyder det fra Robert Mærsk Uggla i et opslag på LinkedIn, der slutter:

- Det er en meget forskelligartet talentpulje, der muliggør udviklingen af uovertruffen modstandsdygtige og bæredygtige forsyningskædeløsninger over hele verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141