23948sdkhjf

Dachser udvider i Sverige

Dachser Sweden vil i år udvide sin tilstedeværelse i Sverige med et salgskontor i Örebro

Dachser Sweden vil udvide tilstedeværelsen i Sverige fra de nuværende fire afdelinger til en femte, som kommer til at ligge i Örebro; men først skal der ansættes en chef for det kommende salgskontor.

Det oplyser Thomas Wennborg, der er Branch Manager for Dachser Sweden i Stockholm og ansvarlig for udvidelsen til Örebro.

- Örebro ligger centralt i Sverige og er ideel som logistisk base. Ved at etablere os her vil vi få knyttet området mellem Mälarregionen og Värmland til vores eget logistiknetværk, siger han.

- Ud over de områder, vi allerede dækker, er Örebro den region, hvor vi ser de største transportmængder. Det er fantastisk, at vi endelig kan tage hul på dette projekt, og vi ser frem til at kunne betjene endnu flere kunder i Sverige, siger han.

Trinvis etablering
Første skridt er at etablere et salgskontor og ansætte en salgschef, hvorefter forretningsaktiviteterne i regionen gradvist vil blive udvidet.

Trin to, der er planlagt til 2023, vil omfatte at åbne et lokalt kundeservicecenter.

- Vores forretningsmodel er baseret på at etablere en stærk lokal tilstedeværelse. Vores kontakt med kunderne styres ikke fra centralt hold, men finder sted lokalt og rundt om i Sverige.

- Når vi kan se, at transportmængderne vokser i en region, er det for os et tegn på, at vi skal øge vores tilstedeværelse, fortæller Thomas Wennborg.

Har også styrket ledelsen
Udvidelsen af aktiviteterne i Sverige sker samtidig med, at Dachser styrker ledelsen i Sverige. Tidligere i år blev Carl-Johan Westas udnævnt som Country Manager for European Logistics hos Dachser Sweden.

- Vi er midt i en positiv udvikling i Sverige. Vi er i færd med at styrke ledelsen og vil vinde nye markedsandele, når vi udvider til Örebro. Det er et af flere skridt mod vores mål om at være førstevalget for integrerede logistiktjenester, tilføjer René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

Dachser Sweden har i dag afdelinger i Göteborg, Jönköping, Malmö og Stockholm samt en Air & Sea Logistics-afdeling i Göteborg. ´

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078