23948sdkhjf

Nul tilskud: Nordjyder vil snuppe brevomdeling fra Post Nord

Det nordjyske fragtfirma Coolrunner vil ind på markedet for omdeling af breve. Virksomheden lever aktuelt af pakkeomdeling, men nu vil de udfordre PostNord og også omdele såkaldt almindelig post.

Det skriver Finans.

Direktøren bag Coolrunner Per Imer siger til mediet, at hans virksomhed kan levere post til borgerne i Nordjylland, fordi der nu er så mange pakker i omløb, at brevene kan tages med uden økonimisk hjælp fra staten.

- Der er kommet så mange pakker nu, at nu giver det mening at tage brevene med ud sammen med pakkerne. Så vi kan levere breve til alle husstande i Nordjylland uden tilskud. Det må da være en gave til staten, som i dag betaler tilskud til Postnord, siger Per Imer, direktør for Coolrunner.

Før planen kan blive til virkelighed, kræver det, at befordringspligten af breve bliver delt ud på regioner. I så fald vil Coolrunner byde på Region Nordjylland.

Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorenzen siger til Finans, at han er klar til at se på, hvordan post fremover skal omdeles for at få sendt opgaven i udbud og presse prisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094