23948sdkhjf

Logistikchef Sami Naffakh er vendt tilbage til tidligere arbejdsplads

Sami Naffakh var indtil juni chef for Arlas globale forsyningskæder, men vendte tilbage til sin tidligere arbejdsplads hos Reckitt Benckiser group.

Det er en multinational virksomhed, som producerer sundheds- hygiejne og hjemmeprodukter. Produkterne inkluderer brands som Strepsils, Cilit Bang og Veet. Hos Reckitt Benckiser group fortsætter Arlas tidligere logistikchef i en lignende rolle.

Sami Naffakh har været i Arla siden juni 2018 og haft en stor rolle i Arlas Calcium-program. Det har gået ud på at finde besparelser og effektiviseringer for 3 milliarder kroner inden 2021, som primært skulle hentes i Arlas forsyningskæder. Det lykkedes at finde besparelser for over 800 millioner kroner i 2019.

- Sami har været en drivkraft i succesen med vores forandringsprogram Calcium i alle dele af forsyningskæden. Jeg vil takke ham for det lederskab, han har vist, og hans personlige bidrag til virksomheden og koncernledelsen, sagde Arlas administrerende direktør Peder Tuborgh i forbindelse med jobskiftet.

I august meddelte Arla, at franskmanden David Bourlanger afløser Sami Naffakh. David Bourlanger fortsætter arbejdet med Calcium-programmet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109