23948sdkhjf

Logicenters har hyret en bæredygtighedschef og fem andre medarbejdere

Logicenters er i en ekspansionsfase. For at understøtte den fortsatte vækst har Logicenters erhvervet seks nye medarbejdere, og dette inkluderer en bæredygtighedschef.

Logicenters arbejder ifølge dem selv kontinuerligt for at gøre ejendommene mere energieffektive. Tidligere på året begyndte byggeriet af det, der vil være Nordens største solcelleanlæg på taget. Det er både i forhold til areal og kapacitet.

Logicenters har rekrutteret Karin Sjövall til rollen som bæredygtighedschef med hovedfokus på logistiske ejendomme. Sjövall arbejdede senest hos Nordic Property Management som Project Sustainability Manager.

- Det føles rigtig godt at gå sammen med endnu mere smarte, drevne og engagerende mennesker, der forstår, hvad vores kunder værdsætter. Jeg er absolut positiv over for, at vores nye kolleger vil bidrage til vores fortsatte vækst og hjælpe med at sikre, at vores høje forretningsmål kan komme i mål, siger Matthias Kettelhoit, chef for Logicenters.

Den blomstrende e-handelssektor i de senere år er en af ​​grundene til, at Logicenters har haft en fortsat stigning af ejendomsselskaber og en organisatorisk vækst. For at holde trit med dette styrker Logicenters altså nu sit team ved at tilføje en række nye positioner. Dette inkluderer også to nye kommercielle ledere - Ruben Krantz i Norge og Fredrik Nygren i Sverige.

Logicenters har også rekrutteret Andreas Luczak som Transaction Associate, Erik Karlsson som forretningsanalytiker og Kalle Nurmos som finansrådgiver. Derudover undersøger logistikvirksomheden markedet for yderligere rekrutteringer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11