23948sdkhjf

Ny Arla-direktør skal effektivisere for små 3 mia.

Arla Foods har udnævnt David Boulanger som ny Executive Vice President. Han skal varetage Arlas globale forsyningskæde og har fået plads i koncernledelsen.

I sin nye stilling kommer han til at være ansvarlig for al produktion, logistik og indkøb med omfattende aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika samt Nordamerika, Kina og Sydøstasien. David Boulanger er fransk statsborger og har seneste været ansat i Danone Specialized Nutrition.

Ifølge Børsen skal David Bourlanger levere størstedelen af de besparelser og effektiviseringer, som Arlas Calcium-program indbefatter. Her skal der spares tre milliarder inden slutningen af 2021. Besparelserne skal i høj grad hentes i forsyningskæden. Calcium-programmet er begyndt at have sin effekt, da man i 2019 sikrede besparelser på 800 mio. kr.

CEO i Arla Peder Tuborgh siger dette om udnævnelsen:

- Jeg er meget glad for, at David indtræder i vores virksomhed og koncernledelse. Der har aldrig været et større behov for velfungerende forsyningskæder i fødevareindustrien, end der er lige nu, siger Peder Tuborgh med henvisning til de udfordringer, som COVID-19 skaber.

Læs mere om: Arla
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.113