23948sdkhjf

Styrk dine kompetencer som Lead auditor

I alt DKK 12.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Middelfart Kommune
Periode(r)
2. maj 2023

3. maj 2023

Dette kursus er en vekslen mellem teoretiske oplæg, praktiske øvelser i grupper og arbejde med cases. Undervisernes mange års erfaring , "good-” og ”best practices” indenfor auditor-området samt  ISO 19011 – Vejledning i audit af ledelsessystemer understøtter indlæringen. 

En Lead auditors opgave er at være leder for auditteamet under en audit. Som lead auditor sikrer du, at auditten har det rette fokus, afdækker de processer og krav, der er i scope og kvalitetssikrer auditplaner, tjeklister, findings og auditrapporter. Der er mange muligheder i at anvende audit som værktøj til afdækning af risici, vurdering af målopfyldelse og identifikation af forbedringsmuligheder. Det kræver en kompetent Lead auditor, hvis du skal have konsistens, kvalitetsnivau og maksimalt udbytte af audits.

Du får styrket dine kompetencer som Lead auditor, så du kan øge værdiskabelsen af din virksomheds interne audits.  Vi arbejder også med rollen som sparringspartner for ledelsen, auditteamet og den gode præsentation af auditresultater.  

Undervisningsadresse

Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

Send til en kollega

0.204