23948sdkhjf

Lær om etagebyggeri og byggesystemer i træ fra førende specialister!

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
27. april 2023

27. april 2023

Velkommen til dette spændende kursus om etagebyggeri og byggesystemer i træ! Hvis du vil have den nyeste viden om træbyggeri og høre fra branchens bedste specialister, så er dette kursus noget for dig.

Vi kommer til at gennemgå forskellige byggesystemer i træ og deres anvendelse i etagebyggeri, herunder træskeletkonstruktioner, limtræ, LVL og CLT. Vi vil fokusere på, hvordan træbaserede produkter og byggeprincipper kan kombineres og anvendes i både pladsbyggeri og industrialiseret byggeri i flere etager.

På kurset vil vi også sætte særligt fokus på akustiske erfaringer og anbefalinger til træbyggeri samt lydisolation for modulbyggeri, trækassetteelementer og CLT-byggeri. Vi vil desuden vise eksempler og principper for håndtering af akustik, brand og fugt, så du kan få den bedste indsigt og lære, hvordan du kan implementere disse i dit træbyggeri.

Vi vil også komme ind på statiske principper og disponering af bygningen i forhold til afstivende systemer, opbygning af træelementer og samlingsdetaljer. Du vil lære alt om forskellige byggesystemer med udgangspunkt i teori og praksis, så du kan anvende den bedste teknik til dit eget projekt.

Vi vil også se på facadesystemer og deres materialer, tæthed og isoleringsprincipper samt fugtstrategi, konstruktiv træbeskyttelse og fugtbetingede dimensionsændringer. Alt sammen noget, som er essentielt at have styr på, når man bygger med træ.

På kurset vil Lendager også komme og fortælle om fyrtårnsprojektet, TRÆ, der med sine 80 meter bliver det højeste træhus i Danmark og formentlig også i Europa. Højhuset, der bliver bygget med genanvendte materialer som glas og udtjente vindmøllevinger, vil efter planen stå færdigt i efteråret 2024.

Tilmeld dig nu og bliv en del af fremtiden inden for træbyggeri!

Se programmet

Kursuspris
Medlem af Træinformation: 3.700 kr.
Medlem af Træsektionen under Dansk Industri: 4.200 kr.
Ikke-medlem: 4.900 kr.
Ved tilmelding af 4 personer, betaler I kun for 3 personer.

I kursusprisen er inkluderet forplejning på dagen.

Kurset afholdes i Horsens den 26. april og i København den 27. april.

Undervisningsadresse

KLP Ejendomme, Arne Jacobsens Allé 15-17, 2300 København S

Send til en kollega

0.156