23948sdkhjf

Gratis webinar: Sådan laver du LCA-beregninger

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
9. februar 2023

9. februar 2023

Med indgangen til 2023 blev LCA lovpligtigt for al nybyggeri. 9. februar afholder GRAPHISOFT Center Danmark gratis webinar, hvor du lærer at lave LCA-regninger direkte i BIM.

Ved årsskiftet blev LCA en del af bygningsreglementet. Det betyder, at det er lovpligtigt at lave LCA-beregninger på al nybyggeri, og for nybyggerier over 1.000 m2 er kommet en grænseværdi på 12 kg. CO2e per m2 per år.

Men hvordan får du overblik over det samlede klimaaftryk af dit byggeprojekt?

Det bliver du klogere på vores Tips & Tricks webinar om DesignLCA, der er en 100% BIM-baseret LCA-beregner, GRAPHISOFT Center Danmark har udviklet i samarbejde med Lendager.

Få overblik over dit byggeris klimaaftryk
DesignLCA beregner bygningens både klimabelastningen for det indlejrede CO2-aftryk i bygningens materialer samt energiforbrugets CO2-udledning i driftsfasen. DesignLCA er netop lanceret som selvstændigt plugin, hvilket betyder du kan lave LCA-beregning direkte i programmet. 

Gratis webinar om DesignLCA
På webinaret lærer du at lave LCA-beregninger helt fra bunden, så du får overblik over dit byggeris samlede klimaaftryk  – allerede i de tidlige faser, hvor de beslutninger, der træffes, har stor indflydelse på klimaaftrykket.

Det er gratis at deltage i webinaret, der finder sted torsdag d. 9. februar mellem kl. 10 – 11.

 

Undervisningsadresse

World Wide Web

Send til en kollega

0.22