23948sdkhjf

Fremtidens Fødevareproduktion konference - AARHUS

I alt DKK 1.795 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
16. november 2022

16. november 2022

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring. Vi zoomer ind på de nyeste teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion samt drøfter, hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.

Om formiddagen er der inspirationsoplæg fra virksomheder og videns institutioner der giver deres bud på en del af løsningen. Lad dig inspirere af:

  • Easis’ CEO, Thomas Møberg Nielsen, som kommer og fortæller om, hvordan de fastholder innovationskraften for at styre virksomheden gennem udefrakommende kriser, så der fortsat kommer nye produkter ud til forbrugerne.
  • BKI Foods' Supply Chain Manager Casper Lodberg Rasmussen der vil gøre dig klogere på, hvordan BKI Foods anvender data til at prædiktere slutprodukters egenskaber - noget de netop har vundet Danish AI Award for, der uddeles af Industriens Fond.  
  • Glacialis’ grundlægger og klimaformidler, Lis Allaart, giver et oplæg om klimaforandringer, hvordan kloden påvirkes af vores indblanding, og mulige udfordringer ift. fx forsyningssikkerhed. Lis er uddannet glacialgeolog og har forsket i Arktis og klima siden 2013.


Om eftermiddagen slår Teknologisk Institut dørene op og inviterer dig indenfor i vores faciliteter i Aarhus, hvor du kan:

  • Få en rundvisning i vores test- og demonstrationsfaciliteter (bla. 3D print i metal og plast, udviklings laboratorier og forbrugetest mm.).
  • Besøge Fødevaremessen, og få en snak med eksperterne bag de nye løsninger.
  • Få hurtigt indblik i de on-going udviklingsaktiviteter med TI-talks.
  • Udbygge dit netværk.

 

Bemærkninger: Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.

 

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Uddannelses- og Forskningstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Send til en kollega

0.176