23948sdkhjf

WEBINAR: Fermentering i fødevareindustrien

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
14. oktober 2022

14. oktober 2022

Deltag i dette gratis webinar og lær mere om fermentering og dets muligheder i fødevareindustrien.

Fermentering har det seneste årti vundet indpas på gourmetrestauranter landet over og har medvirket til at sætte Danmark på det kulinariske verdenskort. Nu rykker de fermenterede fødevarer ind i supermarkederne, og med dem kommer en lang række muligheder og udfordringer, som vi arbejder med på Teknologisk Institut. Du har nu mulighed for at få et indblik i fermenteringens verden igennem tendenser, teori og cases.

 

Praktisk info

Webinaret egner sig både til dig, der i dag udvikler fermenterede produkter eller overvejer at gøre det.

Webinaret er gratis og afholdes den 14. oktober fra kl. 14.30-15.30.

Underviser: Kasper Stranddorf, konsulent i center for fødevareteknologi på Teknologisk Institut. Arbejder til dagligt med produktudvikling af fermenterede fødevarer.

Undervisningsadresse

Online (webinar)

Send til en kollega

0.159