23948sdkhjf

Dachser udvider med services til life science industrien

Dachser har opnået godkendelse som kvalificeret Envirotainer Provider.'

Dachser har opnået godkendelse som kvalificeret Envirotainer Provider.'



Den familieejede tyske logistikkæmpe Dachser er blevet akkrediteret af den svenske virksomhed Envirotainer, til håndtering af farmaceutiske forsendelser via luftfragt. Dette i

overensstemmelse med retningslinjerne for Good Distribution Practice (GDP).

Dacsher kan herved udvide sine tjenester til life science industrien og aktivt temperatur-kontrolleret luftfragt.

Farmaceutiske produkter transporteres oftere og oftere over længere afstande. For at bevare holdbarhed og virkning i produkterne skal præcist definerede temperaturer nøje overholdes. Dette kræver de helt rigtige services.

- Vi, vores kunder og myndighederne, stiller de højeste krav til transport af disse følsomme varer," forklarer Thomas Reuter, direktør for Dachser Air & Sea Logistics.

- Dette er grunden til at Dachser arbejder med Envirotainer. Det svenske firma er markedsleder inden for aktive temperaturkontrollerede luftfragtscontainere og har nu godkendt Dachser som Qualified Envirotainer Provider (QEP).

Envirotainer producerer og udlejer aktivt temperaturkontrollerede luftfragtscontainere. Virksomheden er verdens førende inden for sikre logistikløsninger til den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Virksomheden tilbyder udelukkende sine QEP-programmer for serviceudbydere, der formår at benytte Envirotainer containerne korrekt.

Ud over nedkølet luft- og søfragtstransport, tilbyder Dachser passivt temperaturkontrollerede løsninger ved hjælp af isoleringsemballage. Hvad enten det er aktiv eller passiv køling, registreres temperaturen under hele transporten og kunderne får automatisk besked.

Life science i Danmark

Life science er også i Danmark et vigtigt område. Udvalgte medarbejdere fra Dachser Denmarks luffragtsafdeling har deltaget, i intensivt internt træningsforløb, med undervisning af Dachsers egne eksperter på området.

- Vi er nu i den danske sø- og luftfragtsafdeling opdateret på Life science området, og ser frem til at kunne yde den bedste service for vores kunder, netop inden for dette specifikke transportområde”, siger Jesper Johansen, Air & Sea Manager Dachser Denmark.

I 2010 genererede Dachser en samlet omsætning på EUR 3,8 mia. 19.250 medarbejdere i 310 profitcentre verden over håndterede 46,2 mio. forsendelser, med en totalvægt på 35,5 mio. ton.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062