23948sdkhjf

Lufthansa tilføjer cargo-service til Hanoi

Ny frekvens fordobler kapaciteten til Vietnam.

Lufthansa Cargo har tilføjet Hanoi som en ny destination til sit globale B777F rutenetværk for vinterflyveplanen 2022/2023. Den første flyvning fandt sted den 2. november i Frankfurt. Med et stop i Mumbai nåede flyet Hanoi efter planen den 3. november. Lufthansa Cargo har fløjet til Hanoi to gange om ugen siden da.

Sammen med de eksisterende to ugentlige flyvninger til Ho Chi Minh City fordobler fragtflyselskabet således sin kapacitet til Vietnam og er det eneste luftfartsselskab, der forbinder hovedstaden Hanoi med Frankfurt.

I anledning af stationens åbning i Hanoi for nylig inviterede repræsentanter for Lufthansa Cargo-ledelsen lokale medierepræsentanter og kunder til stedet for at fejre lejligheden. Både Ho Chi Minh City, landets største by og økonomiske centrum i syd, og hovedstaden Hanoi i nord er præget af ekstraordinær økonomisk vækst de seneste år. Som produktionscenter har Vietnam fået stor betydning og registrerer en stigende høj eksportmængde, herunder til Europa. Derfor er efterspørgslen efter luftfragttransport stor. Især elektronik, bildele og tøj er blandt de mest fløjne varer fra Hanoi. De i alt fire ugentlige fragtflyvninger til og fra Vietnam resulterer i en regulær fragtkapacitet på 250 tons om ugen.

Alle fragttjenester til Vietnam drives af AeroLogic med Boeing 777F-fly. AeroLogic har været et joint venture mellem DHL Express og Lufthansa Cargo siden 2007. Lufthansa Cargos langdistanceflåde består af i alt 16 Boeing 777F-fly. Fem af disse fly drives af AeroLogic.

- Med vores fragtforbindelse til Ho Chi Minh City har vi været tæt knyttet til det vietnamesiske marked siden 2015. Med vores stationsåbning i Hanoi i den nordlige del af landet og dermed en fordelagtig beliggenhed i forhold til den økonomiske motorvej til Nord- og Sydøstasien supplerer vi ideelt set vores transporttilbud til vores kunder med endnu en direkte forbindelse til Frankfurt og dermed også til vores europæiske og globale netværk. Vores netværk vokser med frekvenser og destinationer til meget efterspurgte ruter, herunder Hanoi, Seoul og Hong Kong. Vi er glade for at udvide vores kvalitetsservicetilbud til vores kunder ved at forbinde økonomier, siger Ashwin Bhat, kommerciel direktør hos Lufthansa Cargo.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188