23948sdkhjf

Transportgiganter i API-samarbejde

Cargolux og DB Schenker har lanceret ny API-grænseflade.

Det luxembourgske luftfragtselskab Cargolux og den tyske transportgigant DB Schenker har lanceret en API (Application Programming Interface), der giver en direkte grænseflade mellem begge virksomheders systemer.

API-grænsefladen gør det muligt for DB Schenker at forbinde sit operativsystem direkte med Cargolux’ system for at modtage tilbud og bestille deres fragt ombord på en Cargolux-flyvning. Grænsefladen tilbyder dynamiske prismuligheder baseret på specifikke krav såsom vægt, routing og produkttype.

- Implementeringen af API giver kunderne flere valgmuligheder og fleksibilitet, når de bestiller deres last hos os. Lanceringen af denne satsning i samarbejde med en nøglekunde som DB Schenker fremhæver begge virksomheders ønske om at forfølge digitalisering og fortsætte med at lede efter innovative løsninger i branchen, siger Domenico Ceci, Executive Vice-President Sales & Marketing hos Cargolux.

- Den nye forbindelse vil yderligere transformere vores fælles proces til den nyeste teknologi og er helt klart en bemærkelsesværdig milepæl for det professionelle samarbejde. Denne innovation bringer fordele til alle indsatser i vores transportkæde gennem digital proposition og udveksling – Cargolux som foretrukken partner, vores globale kundebase og hele DB Schenkers globale luftfragtnetværk. Vi er meget begejstrede for at etablere det globalt nu, siger Stefan Spriestersbach, Head of Production Systems, DB Schenker Global Air Freight.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109