23948sdkhjf

DFDS køber nordirske McBurney

Opkøb udvider DFDS A/S' fodfæste i Storbritannien og Irland.

DFDS A/S køber irske McBurney Transport Group for en gældfri pris på 1,2, millioner danske kroner. Det oplyser rederi- og logistikkæmpen i en pressemeddelelse.

McBurney Transport Group er baseret i Nordirland og beskæftiger angiveligt mere end 800 ansatte. Kunderne er detailbutikker, supermarkeder og fødevareproducenter, der gør brug af McBurneys services inden for transport og logistik, herunder temperaturkontrollerede transport- og lagertjenester i Irland og Storbritannien.

Selskabet kører med omkring 400 lastvogne og 1360 lastvognstrailere – heraf er 955 temperaturkontrollerede.

Torben Carlsen, CEO DFDS udtaler:

- DFDS er dedikeret til at betjene det britiske og irske marked med pålidelige og effektive transport- og logistiktjenester. Med stigende betydning forbinder vi vores britiske og irske tjenester med resten af Europa gennem vores omfattende netværk. Med købet af McBurney Transport Group øger vi omfanget af vores kundetilbud, især over for den modstandsdygtige fødevaresektor.

Norman McBurney OBE, grundlæggeren af McBurney Transport Groups, siger:

- Ved at blive en del af DFDS får vi adgang til nye udviklingsmuligheder. Jeg er sikker på, at den bredere markedsdækning, herunder adgang til DFDS’ omfattende transportnetværk, vil gavne vores mange mangeårige kunder. Jeg er overbevist om, at vores mange loyale og dedikerede medarbejdere vil være komfortable og glade efter denne transaktion, siger Norman McBurney OBE, grundlægger af McBurney Transport Group

Købet er betinget af myndighedsgodkendelse. Når McBurney Transport Group er godkendt, integreres det med DFDS kølekæde UK & Irland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126