23948sdkhjf

DHL åbner ny logistikfacilitet i Sachsen

Landsberg er det andet knudepunkt for DHL 2-Mann-Handling.

DHL 2-Mann-Handling har åbnet nyt logistiklager i Landsberg (Sachsen-Anhalt) for at skabe yderligere kapacitet til store og omfangsrige varer såsom møbler fra store erhvervskunder baseret i regionen og i Østeuropa.

Landsberg er det andet knudepunkt for DHL 2-Mann-Handling, Deutsche Post DHL Groups godsspecialist inden for Post & Parcel Germany-divisionen.

På tværs af den nye grund, der strækker sig over cirka 33.000 kvadratmeter og omfatter et lagerareal på omkring 12.100 kvadratmeter, vil omkring 70 medarbejdere fra den nye samarbejdspartner Maintrans Solutions arbejde i et to-skiftesystem, der behandler op til 7.000 emballageenheder (colli) per og forberede dem til levering til slutkunder.

- Vi har registreret en opmuntrende, tocifret procentvis vækst i de seneste to år, siger Beate Seeher, administrerende direktør hos DHL 2-Mann-Handling GmbH.

- Flere og flere kunder bestiller varer som møbler, vaskemaskiner eller store tv på nettet, og den tendens forventer vi fortsætter. Med sin attraktive beliggenhed i Halle (Saale), Leipzig og Bitterfeld-Wolfen tri-city-området, vil vores nye logistiksted i Landsberg gøre os i stand til at håndtere disse yderligere mængder med hurtigere behandlingstider og dermed skabe grundlaget for yderligere vækst.

Brenda Klee, administrerende direktør i Maintrans Group, ser frem til samarbejdet:

- E-handel og online postordreforretning er strategiske vækstmarkeder for Maintrans Group. Vi udvikler og implementerer skræddersyede kundeløsninger inden for områderne cross-docking, sortering og last-mile operationer. Vi er meget glade for, at vores cross-docking-koncept på Landsberg-stedet overbeviste DHL 2-Mann-Handling GmbH, og at vi sammen realiserer dette projekt.

På grund af sin højere kapacitet og mere attraktive beliggenhed erstatter DHL 2-Mann-Handlings nye logistikanlæg i Landsberg den tidligere hub, der blev drevet med Metro Logistics i Reichenbach (Thüringen).

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127