23948sdkhjf

Hæder til U-freight

Omfattende logistikpakke til små nystartede e-handelsvirksomheder høster ros i Hongkong.

U-Freight Groups e+ Solutions, der er en skræddersyet til logistikløsning målrettet til små, nystartede e-handelsvirksomheder blev forleden hædret af Hongkong Development Brand Council.

Det skete i forbindelse med uddelingen af Hong Kong Emerging Services Brand Awards, hvor e+ Solutions blev hædret for at levere enestående egenskaber i forhold til seks evalueringskriterier. Det er et uafhængigt dommerpanel med seks medlemmer, der har valgt at hædre U-Freights produkt.

e+ Solutions-tjenesten, som tilbydes fra en række af U-Freights såkaldte e-handels-fulfillment centre (EFC'er), herunder et i Hong Kong, tilbyder en omfattende e-handelslogistikpakke, der omfatter fra dedikeret lagerplads til iværksætterkundernes produkter til ordrebehandling og -opfyldelse, herunder endelig levering til kunderne.

EFC'erne har den nødvendige hardware til lagring og ordrebehandling, plus den tilhørende software, der kræves til systemintegration og ”end-to-end” datatransparens. Samtidig tilbydes kunderne en bred vifte af tillægsservices, der kan være med til at øge værdien af de afskibede varer yderligere.

Effektiv og konkurrencedygtig logistik har ofte meget stor betydning for nystartede e-handels-virksomheders succes. Det har i sagens natur forholdsvis små volumener, og mulighederne for at opbygge egne logistiktjenester er begrænsede.

Men e+ Solutions giver små e-handels-virksomheder adgang e-handels-logistik i et professionelt setup, som ellers kun er tilgængeligt for langt større aktører.

Ved at bruge e+ Solutions har disse små iværksættere mere tid til at koncentrere sig om at tilføje værdi til deres produkter og optimere deres markedsførings- og salgsudviklingsinitiativer i stedet for at bekymre sig om logistikspørgsmål.  /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
Mærsk lover CO2-reduktioner for logistikleverandører
PriceRunner vil kåre 'Årets E-handler': Her er de nominerede

Send til en kollega

0.187