23948sdkhjf

Ses vi i 2020?

Julehilsen fra Transport Tidende.

Kære læser af Transport Tidende.

2019 går på hæld, og man skal ikke sove mange gange, før vi træder ind i et nyt årti.

10’erne har været fuld af op- og nedture, og det vil være alt for omfattende at favne alt det væsentlige i denne julehilsen. Hvad der er foregået af begivenheder i den hjemlige og udenlandske transport- og logistikbranche, er læseren forhåbentlig – med Transport Tidendes hjælp – godt klædt på til at kunne snakke med om. Derfor vil jeg begrænse mig til at sammenfatte årtiet med udgangspunkt i Danske Transport Medier.

I 2013 opkøbte Lastbil Magasinet ApS udgivelserne Trans Inform (Vognmandens Fagblad) og Danmarks Transport Tidende (Transport Tidende), der dengang var ejet af det tyske forlag DVZ i Hamburg. Fusionen gjorde, at alle aktiviteterne blev samlet i Skanderborg.

I 2015 fik de tre websites lastbilmagasinet.dk, transinform.dk og transporttidende.com nyt layout, og vi kom på Facebook og LinkedIn, hvilket til sammen har medført, at vi har flere tusinde besøgende på vores sites hver dag. Vi blev samtidig omdøbt til Danske Transport Medier ApS.

I marts 2017 går Bjarne Routhe – stifter af Lastbil Magasinet og ejer af Danske Transport Medier – bort, og Jeanette Routhe overtager driften og ledelsen. I 2018 overtager Jeanette Routhe ejerskabet.

For mit eget vedkommende kom jeg til Transport Tidende i 2014, og jeg overtog som ansvarshavende redaktør per 1. januar 2018. Det har været en spændende rejse hidtil, og jeg ser frem til at fortsætte den ind i 20’erne.

Som uafhængigt medie er vi afhængige af loyale læsere og annoncører. Vi håber, at interessen for vores medier fortsætter i 2020’erne. Skulle der være noget – stort som småt, redaktionelt eller annoncemæssigt – er vores mails og telefoner altid åbne. Gør jer selv og os den tjeneste at give lyd fra jer, skulle det være påtrængende. Vi er altid interesserede i at komme i kontakt med jer – for ris såvel som ros. Vi vil på Transport Tidende gøre vores til, at du som læser løbende holdes opdateret med de vigtigste nyheder fra branchen, og vi glæder os til at komme ind ad din brevsprække og i mailboksen i det nye årti.

Transport Tidende går på juleferie fra i dag fredag den 20. december, men vi vender stærkt tilbage allerede igen 2. januar.

Glædelig jul og godt nytår.

Anders Per Gajhede - ansvarshavende redaktør, Transport Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141