23948sdkhjf

Hartman Group opkøber hollandsk konkurrent

Distributør af blomster og potteplanter forstærker fodfæste i Danmark.

Hollandske Hartman Group, der er specialiseret i transport af blomster og potteplanter, har købt konkurrenten Zwann & Partners, der også har hovedsæde i Holland. Begge selskaber har afdelinger i Danmark.

Handlen omfatter samtlige otte selskaber i Zwaan & Partners og chaufførerne er blevet orienteret.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Zwaan & Partners driver et angiveligt finmasket distributionsnetværk med faste kunder i Danmark. Det gør selskabet til en attraktiv udvidelse af aktiviteterne i Hartman Expeditie, der i forvejen har egne danske afdelinger i Vejle og Greve.

Direktør Ronald Hartman udtaler:

- Zwaan & Partners aktiviteter passer perfekt til vores aktiviteter i Danmark og overtagelsen sikrer et større fragtflow og en yderligere styrkelse af vores netværk. Det vil især styrke vores distribution af blomster og potteplanter i Danmark.

Samler kontrol i New Amsterdam

Zwaan & Partners chauffører er udstationeret i Nieuweschans, hvor chaufførerne skifter mellem indenrigsruter og transporter til Danmark. Disponeringen af transporterne vil fremover blive foretaget fra Hartman Groups kontor i New Amsterdam.

Med opkøbet opnår Hartman Group en række stordriftsfordele. I de senere år er der bygget et stort logistikcenter for Hartman Group på Bedrijvenweg i New Amsterdam, inklusive eget værksted, lastbilvask og cross-docking-faciliteter.

Hartman-koncernen omfatter også J.P. Vis & Zn, en virksomhed, der ligesom Zwaan & Partners vil fortsætte med at operere under eget navn. Derudover tilhører Brinkman Trans også Hartman-koncernen.

Med købet af Zwaan & Partners omfatter Hartman Group i alt 135 trækkere, 300 trailere og mere end 300 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141