23948sdkhjf

Ny fragtchef i Schiphol

Afløser for Anne Marie van Hemert fundet.

Joost van Doesburg bliver ny head of cargo i Shiphol Airport. Det skriver Cargo Forwarder Global.

Han afløser den hidtidige fragtchef Anne Marie van Hemert.

Joost van Doesburg har mange års erfaring i luftfartsektoren, herunder også europæisk transportpolitik.

Joost van Doesburg kommer fra en stilling i Nederlandenes største vagforening VNV, som han har haft siden 2019. Forinden var han pressechef i den hollandske pilotforening.

Går man lidt lægere tilbage, så var Joost van Duesburg ansat i rådet for hollandske speditører, evofenedex, som han også repræsenterede over for European Shippers’ Counsil (ESC)

Som sekretær for Council of Air Shippers (2009-2015) repræsenterede van Doesburg interesserne for de store transportkøbere inden for luftfragten over for regeringer og andre interessenter i forsyningskæden. Inden for ESC varetog han han funktionen som Air Freight Policy Manager i perioden.

Interesseorganisationen Air Cargo Netherlands (ACN) er mere end tilfredse med valget af Joost van Doesburg.

- Vi har lært Joost  van Doesburg at kende som en ambitiøs og indsigtsfuld person. I sin tid hos evofenedex var han en stærk fortaler for afskibernes interesser, hvilket fik ham til jævnligt at kritisere den hollandske luftfragtkindustri, siger adm.  direktør, Maarten van As, i en kommentar.

Udnævnelsen kommer på et tidspunkt, hvor der er strid i ledelsen for Shiphol Airport og selskabet bag Royal Shiphol Group. Striden skyldes angiveligt uenighed om lufthavnens fremtidige strategi.     /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141