23948sdkhjf

TX øger atter frekvenser Tyskland-Italien

Banelogistikselskabet reagerer på øget efterspørgsel på trailertransporter med bane.

Intermodalkoncernen TX Logistik AG udvider ny yderligere sine intermodale forbindelser mellem Tyskland og Italien.

Fra 22. februar udvider jernbanelogistikselskabet, som er en del af Mercitalia-koncernen, antallet af ugentlige frekvenser på ruten mellem Rostock og Verona fra fire til seks. Årsagen til den højere frekvens er den øgede efterspørgsel efter trailertransporter med jernbane.

I årets første uger har TX Logistik allerede øget antallet af tog til Italien på andre strækninger. Forbindelsen mellem Leipzig og Sommacampagna-Sona, omkring ti kilometer vest for Verona, er blevet øget med yderligere to rundrejser fra otte til ti om ugen. Yderligere intermodale tog kører også fra Lübeck til det nordlige Italien. Mellem Baltic Rail Gate i Lübeck og Quadrante Europa-terminalen i Verona har TX tilføjet en yderligere ottende rundrejse til tjenesten.

For den anden Lübeck-forbindelse til Milano-regionen er antallet af rundrejser blevet øget med to til fire. I stedet for Melzo vil terminalen i Segrate nu blive betjent. Terminalen er endnu tættere på metropolen Milano og industriområderne Bergamo og Brescia. Derudover kan talrige Mercitalia-forbindelser til andre destinationer i det italienske jernbanenet, for eksempel til Rom, Napoli og Sicilien, også bruges derovre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125