23948sdkhjf

Massiv vækst hos fransk logistikaktør

Geodis øger omsætningen med knap en femtedel.

Den verdensomspændende franske logistikkoncern Geodis har præsenteret selskabets nøgletal for 2022, der må give julelys i øjnene hos aktionærerne.

Geodis øgede i det forgangne år omsætningen med hele 19 procent til 13,7 mia. euro, mens EBIT steg 10 procent til 518 mio. euro.

Marie-Christine Lombard, administrerende direktør for Geodis:

- I 2022 opnåede Geodis et rekordhøjt præstationsniveau for tredje år i træk. Disse fremragende resultater i et udfordrende økonomisk og geopolitisk miljø stammer fra vores teams ekspertise, vores forskellige virksomheders komplementære karakter og vores ambitiøse udviklingsstrategi. Jeg er særligt stolt af det arbejde, som koncernens 49.400 medarbejdere har udført, og jeg vil gerne takke dem for deres usvigelige engagement.

- Selvom der fortsat er usikkerhed i 2023, er vi fortsat sikre på Geodis’ vækstudsigter. Takket være mangfoldigheden af vores forretninger og geografiske områder og vores operationelle smidighed ser vi frem til 2023 med beslutsomhed. Vi vil fortsætte med at forfølge vores vækstdynamik i tjenesten for vores kunder, digitaliseringen af vores virksomheder og implementeringen af vores miljøforpligtelser, som fortsat er en af vores hovedprioriteter, tilføjer hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11