23948sdkhjf

Danske Swipbox på prestigefyldt liste

Pakkeboksvirksomheden er blandt de 1.000 hurtigst voksende virksomheder i Europa for andet år i træk.

Den danske pakkeboksvirksomhed SwipBox er på listen over de 1.000 hurtigst voksende virksomheder i Europa for andet år i træk. Således er SwipBox én ud af blot syv danske virksomheder på listen, som udgives en gang om året af Financial Times.

Ifølge virksomheden understreger dette styrken i den agile forretningsmodel bag Swipbox’ fleksible produktkoncept.

SwipBox er desuden én blandt kun 30 procent af virksomheder, der figurerer på listen i både 2022, hvilket understreger deres vækstrate, som var høj nok til en plads på FT-listen. En placering her kræver, at virksomheder har haft en gennemsnitlig vækstrate på minimum 36,2 procent i perioden 2018-2021.

- Vi er meget stolte af at opnå en placering på denne liste to år i træk, siger SwipBox’ CCO, Kasper Cort og fortsætter:

- På nuværende tidspunkt er der installeret Infinity pakkebokse i ti forskellige lande, og vi har taget hul på et spændende 2023 med projekter, der involverer eksisterende såvel som nye partnere og markeder. Det er uden tvivl vores fortsatte fokus på innovation og tæt samarbejde med alle interessenter, der er nøglen til vores fortsatte vækst.

I Danmark er der installeret flere tusinde Infinity pakkebokse under brandet Nærboks. Den udendørs Infinity pakkeboks blev lanceret et år før coronas indtog. Den batteridrevne pakkeboks betjenes udelukkende via apps og kommunikerer via Bluetooth i stedet for Wi-Fi og har derfor ikke behov for hverken skærm eller kabelføring.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125