23948sdkhjf

Dansk agentur udvider med ruter til to kontinenter

Niels Winther Liner Agencies, der har 12 ansatte på kontorer i både Esbjerg og København, udvider sit samarbejde med Grimaldi Lines, så den danske agentur nu kan tilbyde befragtning på to nye kontinenter. 

Der er fremover to-tre afgange om måneden fra Esbjerg til Kina, en månedlig afgang til Sydkorea og en månedlig afgang til Australien og New Zealand.

De nye søfartsdestinationer er tilføjet som en konsekvens af ændringer i bilproducenternes forsyningskæder i løbet af 2022, oplyser agenturet i en meddelelse.

Efterspørgslen på elektriske biler, der er produceret i Østen, er steget markant i Europa, og det har sendt Grimaldi Lines' skibe mod øst og tilføjet yderligere to kontinenter til deres netværk. 

- De direkte sejlruter betyder, at godset forbliver på samme mafi-trailer, indtil skibet anløber modtagerhavnen. Transportskader mindskes, når det ikke skal læsses om, og kunden skal kun udfærdige ét sæt fragtpapirer og kun samarbejde med ét rederi, siger Henning Fries, salgschef i Niels Winther Liner Agencies.

Der er 12 skibe fast på Asien og Australien. Grimaldi Lines transporterer ikke kun biler på den nye service, men også break-bulk, projektgods og high & heavy rolling units.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
Mærsk lover CO2-reduktioner for logistikleverandører
PriceRunner vil kåre 'Årets E-handler': Her er de nominerede

Send til en kollega

0.062