23948sdkhjf

Billund lufthavn får ny luftfragtsdirektør

Rettelse: I en tidligere version af denne artikel fremgik det, at Nicolai Krøyer kom fra en stilling hos Aarhus Havn og for 10 år siden var direktør i Aarhus Lufthavn. Det forholder sig imidlertid omvendt, og er derfor blevet rettet.

Nicolai Krøyer bliver ny direktør for luftfragt hos Billund Lufthavn.

Det oplyser lufthavnen i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kender allerede en del til driften af en lufthavn, for han træder ind ad døren med erfaring fra et tidligere job som administrerende direktør i Aarhus Lufthavn. Tidligere har han dog været kommerciel direktør i Aarhus Havn.

– Luftfragten i Billund Lufthavn formår gang på gang at skabe gode kunderelationer, og derigennem aktivitet og udvikling. Jeg har stor indsigt i industrien fra shipping i Aarhus Havn, og jeg ser frem til at kunne spille ind med min erfaring i en allerede stærk og kompetent cargoorganisation. Det bliver spændende at blive en del af Billund Lufthavn, siger Nicolai Krøyer, i pressemeddelelsen.

Lufthavnen har ikke haft en luftfragtchef siden Jan Ditlevsen fratrådte stillingen i foråret 2022. Det seneste år har driften i stedet været håndteret af kundechef, Tonny Hansen og terminalchef, Morten Hansen.

Blå bog:

Nicolai Krøyer, 52 år, kommer fra en strategisk lederbaggrund fra virksomheder inden for shipping, logistik og infrastruktur. Senest som direktør for Aarhus Airport og før det som kommerciel direktør hos Aarhus Havn, hvor han har udarbejdet strategier og efterfølgende implementeret dem i virksomhederne.

Privat bor Nicolai Krøyer i Aarhus med sin hustru og deres to børn. Han spiller golf og løber i sin fritid, og dertil nyder han at rejse med venner og familie.

Kilde: Billund Lufthavn

Luftfragten fortsætter med at dale

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk kan fordoble godsmængden i Billund – Men infrastrukturen mangler stadig
Fest på landingsbanen: Mærsk åbner luftfragtshub i Billund
DB Schenker danner nordisk klynge
Stigende modstand mod km-afgiften
Mærsk lader kunder se virtuelt ind i kølecontainere
Skandinavisk satsning: Mere fragt på bane til/fra Tyskland

Send til en kollega

0.11