23948sdkhjf

Ny logistikløsning kan sortere fra palle til bakke

Körber Supply Chain har videreudviklet deres Downstream-løsning

Körber Supply Chain har udviklet en automatiserede logistikløsning til omfordeling fra palle til bakke. Ifølge virksomheden er det den første totalløsning af slagsen.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse til Fremtidens Logistik.

- Det er ikke ligetil at bryde paller ned i bakker i en fuldautomatiseret løsning med den store variation af forskellige produkter, der håndteres i mange forretninger. Overblikket kan forsvinde, mens én fejl kan resultere i nedbrud, hvilket skaber en ineffektiv sorteringsproces, udtaler René Kahr, der er produktudvikler hos Körber Supply Chain, i pressemeddelelsen.

Løsningen hedder Downstream. Det er et de-palleteringssystem, som adskiller hvert pallelag til enkelte kasser, som kan drejes og vippes til at passe i bakker, der gennem et transportbånd bliver klargjort til den videre distribution.

Downstream-løsningen har været en del af Körber Supply Chains løsninger i et par år, men den nye version er ifølge virksomheden gjort mere intuitiv og tilpasningsdygtig og eliminerer dermed mulige nedbrud i processen.

- Når der sker ændringer i emballage og sortimenter, opstår der problemer i den automatiske logistik. Men vi gør nu det komplekse nemt, så en palle ubesværet kan sorteres i mindre pakker til distribution. Derudover kan systemet integreres i andre integratorløsninger, mens vores software kan tilpasses det enkelte distributionscenters mængder og størrelser. Derudover fjernes slipark automatisk i begyndelsen af ​​processen, siger René Kahr.

Körber Supply Chain anslår, at Downstream kan sortere op til 500 kasser i timen, hvor sorterede kasser bliver omfordelt og læsses på en bakke med en til seks varer på hver bakke.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fest på landingsbanen: Mærsk åbner luftfragtshub i Billund
DB Schenker danner nordisk klynge
Stigende modstand mod km-afgiften
Mærsk lader kunder se virtuelt ind i kølecontainere
Skandinavisk satsning: Mere fragt på bane til/fra Tyskland
EU-millioner til udrulning af grøn ”tank-infrastruktur”

Send til en kollega

0.235