23948sdkhjf

Dachser får ny Operations Manager

33-årige Nicolai Winter bliver ny Operations Manager i Dachsers filial i Hvidovre, som er et geografisk knudepunkt for virksomhedens nordiske netværk. Her skal han blandt andet søsætte nye bæredygtige logistikløsninger.

Det oplyser Dachser i en pressemeddelelse. 

- Jeg er den type leder, der foretrækker at forebygge problemerne i stedet for at være brandslukker. Jeg stoler 100 % på, at mine kollegaer er der af en årsag. De er eksperter, der laver det, de er bedst til, og så skal jeg nok gøre det, jeg er bedst til – nemlig at skabe et samlet sprog, så vi føler, at vi udvikler os sammen som en gruppe, siger Nicolai Winter, som trods sin unge alder allerede har flere års erfaring inden for både ledelse og transportbranchen.

Nicolai Winter kommer fra en stilling som Area Sales Manager hos PostNord i Stockholm, men startede som speditørelev i Dachser-koncernen. Efter sin elevtid arbejdede Nicolai Winter som Operations Manager for Dachser Stockholm, og han forventer, at hans kendskab til Sverige vil være en fordel i det nye job.  

- Jeg ved, hvordan organisationen i Sverige fungerer – det skal vi bruge til at udvikle os sammen og udnytte vores nordiske linjebilers fulde potentiale. Samtidig skal vi udvikle vores ladeinfrastruktur her på matriklen, så vi kan optimere vores brug af elkøretøjer og øge både omsætning og indtjening, fortæller Nicolai Winter.

International speditør: Nu også el-lastbil i København

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk kan fordoble godsmængden i Billund – Men infrastrukturen mangler stadig
Fest på landingsbanen: Mærsk åbner luftfragtshub i Billund
DB Schenker danner nordisk klynge
Stigende modstand mod km-afgiften
Mærsk lader kunder se virtuelt ind i kølecontainere
Skandinavisk satsning: Mere fragt på bane til/fra Tyskland

Send til en kollega

0.157