23948sdkhjf

Affaldsbehandler samler alt i Aalborg Havn

Tidligere lå virksomheden Marius Pedersen spredt udover tre adresser, men nu samler de alt i Østhavnen i Aalborg

Miljøvirksomheden Marius Pedersen har købt et areal på 75.000 Kvm i Aalborgs østhavn.

Virksomheden der beskæftiger sig med transport og behandling af affald var tidligere udfordret af pladsmangel, men med det nye areal skulle den nødvendige plads være sikret.

- Vi er vokset ud af vores arealer, men har været rigtig glade for at være i Østhavnen, så det var et ideelt match, da Port of Aalborg tilbød os et areal på 75.000 kvm på havnen, udtaler Thomas Juulsgaard Sørensen, Regionschef i Marius Pedersen, i en meddelelse fra Port of Aalborg, og fortsætter:

- Vores virksomhed er allerede godt forankret i havnen og eksporterer bl.a. papir til genanvendelse via havnens jernbanenetværk til andre lande i Europa. Nu udbygger vi det gode og langvarige samarbejde med Port of Aalborg med købet af 75.000 kvm. i erhvervsområdet.

Alt samlet på et sted

Tidligere var virksomheden spredt ud over tre matrikler, men nu kan den samle alt på det nye areal i Østhavnen. Dermed er der ifølge virksomheden mulighed for at bedre synergi intern i virksomheden.

Hos Port of Aalborg tager man imod virksomheden med åbne øjne, og glæder sig over at få en aktør i havnen, som beskæftiger sig med miljø og grøn omstilling.

- At få en grøn klyngevirksomhed inden for genanvendelse som Marius Pedersen etableret på havnen med et større areal, taler lige ind i Port of Aalborgs vision om at tiltrække virksomheder, som har gennemgribende fokus på den grønne omstilling, siger Jeppe Faber, Senior Commercial Manager og Real Estate i Port of Aalborg.

Aalborg Havn vil være indlandshavn, men minister siger nej

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk kan fordoble godsmængden i Billund – Men infrastrukturen mangler stadig
Fest på landingsbanen: Mærsk åbner luftfragtshub i Billund
DB Schenker danner nordisk klynge
Stigende modstand mod km-afgiften
Mærsk lader kunder se virtuelt ind i kølecontainere
Skandinavisk satsning: Mere fragt på bane til/fra Tyskland

Send til en kollega

0.093