23948sdkhjf

Kritik: Postnord leverer ikke varen

TV2 Øst har gennem en række historier beskrevet problemer med Postnords levering af breve

Claes Eiksen fra Næstved er godt træt af Postnord. Som et hobbyprojekt producerer og sælger han kroge til ophæng i lampelister. Krogene bliver sendt med brev til kunderne, som leveres af Postnord. Ifølge TV2 Øst har Claes Eiksen dog oplevet mange problemer med at få brevene frem.

- Jeg er begyndt at overveje, om jeg kan tage en omvej til og fra arbejde for selv at køre ud og aflevere brevene. Og så håbe på, at det nogenlunde dækker omkostningerne, hvis jeg har et par breve med ad gangen, siger han til TV2 Øst.

Og problemet slutter ikke her. Mediet har den seneste uge bragt flere historier om breve der ikke bliver leveret. I nogle tilfælde har det betydet at borgere ikke har fået deres regninger eller indkaldelser til sygehuset. I et skriftligt svar til TV2 Øst beklager Postnord problemerne.

- Vi beklager mange gange, at der er nogle breve, som ikke er kommet frem til modtagerne. I PostNord leverer vi omkring 750.000 breve om dagen, og selvom det er sjældent, at der opstår fejl som denne, har vi igangsat en grundig undersøgelse af postomdelingen og holder skarpt øje med situationen, skriver Michael Frølich, direktør for PostNords brevforretning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079