23948sdkhjf

Film skaber stolthed i transportbranchen

YX Truck lancerer i dag en film, der takker lastbilchaufførerne for det vigtige læs, de trækker for Danmark. Filmen sætter fokus på vigtigheden af lastbilchaufførernes arbejde.

- For det meste kører det bare her i Danmark. Derfor er det også let at glemme, hvor stort et arbejde chaufførerne løfter for at holde Danmark kørende, siger Michael B. Hansen, COO i YX Danmark.

- Vi vil gerne huske at sige tak til lastbilchaufførerne, der hver dag gør en kæmpe indsats for, at alting kommer frem. Vi håber, at filmen vil kunne bidrage til at skabe mere stolthed omkring branchen - og det er der brug for, mener en af de medvirkende i kampagnefilmen, Simon Bang, der til dagligt transporterer byggematerialer for sin morfars vognmandsforretning i Haderslev.

- Jeg synes, det er godt, at der bliver sat fokus på vores job, og at vi er med til at gøre noget vigtigt for samfundet.

- Det kan måske inspirere flere til at gøre karriere som chauffør, siger Simon Bang, som er lastbilchauffør i vognmandsfirmaet Ole Bang Jensen ApS.

Filmen lanceres i dag den 10. februar 2023. Den kan ses ved at følge dette link:

https://erhverv.yx.dk/tak-til-dig

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078