23948sdkhjf

Ildsjælene skal hyldes igen

Sidste år vandt Logitrans "Årets SMV". Hvem vinder i år?

Årets prisuddeling for de små og mellemstore virksomheder – ”Årets SMV” - er tilbage. Det er en prisuddeling, som hylder personerne bag de flotte resultater og det vigtige arbejde i de små og mellemstore virksomheder i Danmark.

SMV’erne er rygraden i dansk erhvervsliv, og de fortjener et ekstra og stort skulderklap, lyder det fra initiativtageren bag Årets SMV, Henrik Nielsen, der er CEO i bestyrelsesnetværket Asnet.

- Det særlige ved ”Årets SMV” er, at alle kan indstille kandidater og være med til at bestemme, hvem der vinder.

Årets SMV uddeler priser i tre kategorier: Bestyrelse, Direktion og ESG Frontrunner. Vinderne sidste år blev bestyrelsen i Logitrans, direktøren i JPBC, Henrik Høgh, og ESG Frontrummer var Shaun Russell fra Skandinavisk.

Logitrans – det var fantastisk

En virksomhed er ikke meget uden en bestyrelse, og derfor er det også en af de essentielle roller, som ”Årets SMV” hylder.

Bestyrelsen i Logitrans blev sidste år hyldet for sin høje grad af diversitet, hvormed de er et stort forbillede for mange SMV’er. Bestyrelsen har haft fokus på emner som klima, innovation, digitalisering og netop diversitet i bestyrelsens arbejde, fordi det skaber bedre resultater for virksomheden.

- Det er jo en stor anerkendelse af den måde, vi driver vores bestyrelse på og et stort skulderklap for den indsats, vi gør måned efter måned i virksomheden, sagde Logitrans’ bestyrelsesformand, Peter Duch-Svenson sidste år.

- Der er altid emner, der er vigtige i en bestyrelse - men lige præcis diversitet er et emne, vi har behandlet rimeligt intensivt i bestyrelsen, fordi det er med til at udfordre den konformitet med halvgamle hvide mænd i bestyrelserne.

- Derfor betyder det rigtig meget at blive anerkendt for vores arbejde og den store tillid og det store ansvar, som familien, der ejer Logitrans, har vist og overladt til os. Det er fantastisk.

Logitrans har hovedsæde i Ribe og fremstiller udstyr til lager- og logistikbranchen.

Initiativtager blæst bagover

I år uddeles priserne til maj, og det er de samme tre kategorier, der er i spil.

- Årets SMV 2022 var en stor succes. Vi var blæst helt bagover af, hvor god en modtagelse Årets SMV fik, siger Henrik Nielsen.

- Vi rigtig mange kvalificerede indstillinger. Engagementet var stort blandt de indstillede kandidater. Opbakningen til arrangementet var stor.

I År har KPMG, DAHL, Jyske Bank og Dansk Ejerkapital valgte at bakke op som Præmium Partnere.

Frist den 11. februar

Det er muligt at indstille kandidater frem til den 11. februar 2023.

  • Finalister udvælges: 9. -22. marts
  • Afstemning starter: 21. april
  • Afstemning slutter: 3. maj
  • Awardshow: 9. maj på Comwell Kolding
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095