23948sdkhjf

I Rødekro har de nu gaffeltrucks og lifte under samme tag

Ideen har længe ligget om ulmet, men er pr. 1. november blevet en realitet. Det omhandler en fusion af de to selskaber, Rødekro Truckservice og Jysk Lift Service, der begge har haft base i Rødekro i det sønderjyske. Ifølge Stephan Kunz, tidl. direktør i Rødekro Truckservice, var det oplagt slå hovederne sammen med Jens Korsholm og Michael Jessen, der har drevet Jysk Lift Service sammen siden 2005. De havde et stort overlap i kundebasen.

- Det var oftest tilfældet hos de kunder, vi besøgte, at hvis de havde en truck, havde de også en lift. Og omvendt. Derfor har vi allerede haft et samarbejde gennem flere år. Og da vi begge firmaer havde stor travlhed, gav det rigtigt god mening at slå os sammen.

De er derfor nu rykket sammen i den bygning, hvor Jysk Lift Service indtil nu har haft hovedkontor. De opretholder dog to særskilte afdelinger, hvor én varetager lift-virksomheden og den anden gaffeltruck-delen. 

Opdelingen skyldes, at de fortsat gerne vil have teknikere og montører, der har en mere specifik ekspertise. Ifølge Stephan Kunz står de alligevel stærkere som én samlet profil, der kan varetage kundens samlede behov. De kan også dele de administrative byrder.

-Det her er en måde at styrke vores position, så vi kan tage et skridt videre. Jeg har eksempelvis kørt truckservice i mange år, men primært i Sønderjylland. Nu udvider vi også del til hele Danmark, så vi skruer væsentligt op.

Fusionen er et resultat af en længerevarende proces, hvor de to virksomheder skulle finde de bedste praksisser på tværs af de to. Det har ikke været helt ubesværet, fortæller Stephan Kunz, da de administrative aspekter har været drevet forskelligt. 

Nu har virksomheden Jysk Truck og Jysk Lift fået strømlinet sine arbejdsgange og er klar til at skrue op. Medarbejderne, der samlet rummer 6 montører og 2 administrative medarbejdere, har taget godt imod deres nye virkelighed.

- Medarbejderne har jo også godt kunne se, hvor oplagt det er, ud fra deres erfaringer i marken. Hvis de kommer for at ordne folks trucks, og de har et lift-problem, kan de nu fortælle, at den kan vi også klare.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjysk fragtfirma: Det handler rigtig meget om pris
Analyse forudser svagere detailhandel i juletiden
Dachser om chaufførmangel: Vi har alle et ansvar
Black Friday medfører 'ekstreme' pakkelagre i danske butikker
NTG: Vi lander i toppen af det forventede
Færgeselskab vil minimere kø

Send til en kollega

0.094