23948sdkhjf

Verdens første Autostore-løsning til frostvarer

Indtil nu har Autostores lager- og plukkeløsninger kun kunne håndtere fødevarer i to temperaturzoner: køl og stuetemperatur. Nu er konceptet udviklet, så selv frosne fødevarer kan håndteres i Cube Storage Automation-systemet.

Den første kunde til den nye løsning bliver det norske fødevaredistributionsselskab DLVRY, som får verdens første Autostore-løsning bygget til håndtering af fødevarer i tre temperaturzoner: stuetemperatur, kold og frossen. Det bliver installeret i en facilitet i Sveio.

Det er tech-virksomheden Strongpoint, der skal designe det nye løsning. Strongpoint er AutoStores første dagligvare-fokuserede distributionspartner.

- Vi er stolte over at have fået æren af ​​at installere en verdensnyhed fra AutoStore, siger Strongpoints CEO, Jacob Tveraabak i en pressemeddelelse.

- De fleste dagligvareforhandlere har brugt manuel plukning af frosne varer, selv når de automatiserede deres e-dagligvareservice. Faciliteten i Sveio bliver den første fuldautomatiske løsning til alle dagligvarer.

DLVRY er en norsk foodservice-virksomhed, der står for logistikken til lokale fødevarevirksomheder. Virksomheden blev skabt i 2021 af fem regionale aktører, der servicerer lokale og regionale HORECA-kunder i Norge. Virksomheden har hovedkvarter i Oslo med lokale afdelinger over hele Norge.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kedelig konkurstendens i transportbranchen: - Hele landet bløder
DI om nye EU-krav: Det er en kæmpe opgave
Interessen for brint er kølnet - Nu ser DFDS metanol som vejen til grønt skib i 2025
Mærsk taler ud om sex-chikane - nu skal der ryddes op
Esbjergs nye havnekran ramte bro og lukkede Kielerkanalen
Blue Water får kontrakt på to Femern-arbejdshavne

Send til en kollega

0.094