23948sdkhjf

Mærsk tilslutter sig DI

Danmarks største virksomhed A.P. Møller-Mærsk melder sig ind i Dansk Industri. 

Hos Dansk Industri glæder man sig over det nye samarbejde.

- Vi har i flere år haft et tæt samarbejde med A.P. Møller - Mærsk igennem en række Mærsk-ejede datterselskaber, der allerede optræder som medlemsvirksomheder. Nu træder transport- og logistikkoncernen A.P. Møller - Mærsk som samlet selvstændig virksomhed ind i Dansk Industri, og vores bånd styrkes yderligere. A.P. Møller – Mærsk er en global samfundsaktør med blandt andet store ambitioner på den grønne omstilling. Det er ambitioner, vi er fælles om, og jeg ser derfor en stor værdi i samarbejdet på tværs af værdikæder med udgangspunkt i vores fælles kompetencer, siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri.

Med medlemskabet af Dansk Industri tilfører A.P. Møller – Mærsk, - og virksomhedens tilhørende selskaber, - mere end 105.000 ansatte i 130 lande til organisationens værdikæde inden for transport og logistik.

- Vi ser frem til et tættere samarbejde med Dansk Industri og ikke mindst til at blive en del af Dansk Industris brede netværk af danske virksomheder. Medlemskabet supplerer vores øvrige engagementer med brancheforeninger i Danmark rigtig godt. I og med at Mærsks aktiviteter strækker sig ud over shipping og har et markant fokus på at udvikle logistik-forretningen på land, passer medlemskabet oplagt godt ind i vores strategiske retning, siger Caroline Pontoppidan, SVP, General Counsel & Head of Corporate Affairs, A.P. Møller - Mærsk.

Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, der repræsenterer over 19.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjysk fragtfirma: Det handler rigtig meget om pris
Analyse forudser svagere detailhandel i juletiden
Dachser om chaufførmangel: Vi har alle et ansvar
Black Friday medfører 'ekstreme' pakkelagre i danske butikker
NTG: Vi lander i toppen af det forventede
Færgeselskab vil minimere kø

Send til en kollega

0.156