23948sdkhjf

Aarhusiansk havne-føljeton trækker ud: Beslutning udsat

De aarhusianske borgere kan ikke træde ind i det nye uden med visheden om, hvad den endelige beslutning bliver angående den heftigt debatterede havneudvidelse. 

Det skriver Århus Stiftstidende

I første omgang var det planlagt, at Aarhus Byråd før jul skulle tage den endelige beslutning om en udvidelse af Aarhus Havn eller ej. Men nu er processen udsat i mindst to måneder.

Det skyldes faktisk, at aarhusianerne ønskes endnu mere involveret i beslutningen. Borgmester Jacob Bundsgaard (S) ønsker at gennemføre et såkaldt "borgerpanel", hvor 10.000 repræsentativt udvalgte århusianere er blevet kogt ned til et panel på 38 borgere, der skal tage del i processen og byde ind med deres holdninger. 

Fra næste uge og frem og indtil januar afholdes der fire møder i panelet. Modellen er definiret af en politisk følgegruppe med repræsentanter fra byrådet

- Der er tale om dette årtis største politiske beslutning, så det er vigtigt, vi giver borgerpanelet ordentlig tid til at komme med deres inputs, mener Gert Bjerregaard (V), medlem af følgegruppen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjysk fragtfirma: Det handler rigtig meget om pris
Analyse forudser svagere detailhandel i juletiden
Dachser om chaufførmangel: Vi har alle et ansvar
Black Friday medfører 'ekstreme' pakkelagre i danske butikker
NTG: Vi lander i toppen af det forventede
Færgeselskab vil minimere kø

Send til en kollega

0.232