23948sdkhjf

GreenLab henter driftsdirektør hos Mærsk

Thomas Hagelund Helsgaun forlader sin stilling som Managing Director for Maersk Training og starter 1. oktober som Chief Operating Officer i GreenLab.

Her får han ansvar for den daglige drift og ledelse af Skive-sitet samt eksekveringen af GreenLabs ambitiøse vækstplaner inden for blandt andet forskning og uddannelse. 

Thomas Hagelund Helsgaun har siden 2018 været Managing Director for Maersk Training, en selvstændig forretningsenhed under A.P. Møller-Mærsk med global tilstedeværelse og med innovation, optimeringsløsninger og konsulentvirksomhed som sit fokus.

 Derudover har han besiddet en række lederstillinger i Maersk, arbejdet for NATOs ledelse og har en fortid i det danske forsvar.

- GreenLab står et rigtig spændende sted lige nu, hvor mulighederne er mange, ambitionerne er høje og det, vi har at tilbyde, er yderst relevant. Jeg glæder mig til at sætte mine kompetencer i spil i både driften, oprettelsen af GreenLab Innovation Center og i videreudviklingen af GreenLab. Det bliver en rolle, hvor jeg kan bruge min erfaring med skalering, vækst, opbygning af nye tiltag, og hvor jeg kan bygge bro mellem forskning og forretning. Og så er det en rolle, der kræver både lokal eksekvering og et globalt udsyn – det passer mig rigtig godt, siger Thomas Hagelund Helsgaun.

CEO i GreenLab, Christopher Sorensen, er glad og stolt over, at GreenLab har kunnet tiltrække en profil som Thomas Hagelund Helsgaun, og han ser frem til at få hans blik på den grønne industripark.

- Thomas er meget stærk på forretningsstrategi og eksekvering. Han formår at gøre store visioner til konkrete mål, og jeg ser frem til at han er med til at gøre GreenLabs forretning endnu stærkere, siger Christopher Sorensen.

Thomas Hagelund Helsgaun

  • Thomas Hagelund Helsgaun, 38 år, Chief Operating Officer, GreenLab A/S
  • 2022-: Chief Operating Officer, GreenLab
  • 2018-2022: Managing Director, Mærsk Training – A.P. Møller -Mærsk Gruppen
  • 2016-2018: Deputy Head of Inland Services, APM Terminals – A.P. Møller - Mærsk Gruppen
  • 2014-2016: Production and Service Manager, APM Terminals - A.P. Møller-Mærsk Gruppen
  • 2013-2014: Executive Assistant to Global CEO and Army General, NATO Afghanistan
  • 2012-2014: Kompagnichef, Ingeniørkompagniet, Hæren
  • 2011-2012: Videregående uddannelse for ledere, Hærens Officersskole

Kilde: GreenLab

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078