23948sdkhjf

Verdens største luftfragtoperatør nærmer sig milliard-salg

World Flight Servies (WFS), der blandt andet har faciliteter i Københavns Lufthavn, nærmer sig et salg. 

Det skriver en række branchemedier på baggrund af amerikanske Bloombergs informationer. 

Det er det singaporeanske ground handling-selskab SATS, der er interesserede. Eftersigende vil et opkøb beløbe sig i 3 mia. USD (22,2 mia. kr.) for WFS, der er til stede i 22 lande fordelt på 167 af verdens største lufthavne. 

WFS har siden 2018 været ejet af kapitalfonden Ceberus Capital, der betalte omkring 1,2 mia. USD for selskabet, der løbende har udvidet sine aktiviteter i Københavns Lufthavn. 

Der er i flere medier sået tvivl om, hvorvidt SATS reelt har de nødvendige økonomiske muskler til at overtage WFS, mens det singaporeanske selskab har ikke haft travlt med at afvise et potentielt opkøb. De har dog afvist de foreslåede 3 mia. USD som prisen.

- Mens selskabet er i løbende diskussioner om et potentielt opkøb af Worldwide Flight Services, er der ikke aftalt nogen endelige vilkår eller formel juridisk dokumentation (inklusive vederlaget). Diskussioner om det potentielle opkøb er under løbende udvikling, og der er ingen sikkerhed for, hvorvidt de vil fortsætte eller om de vil blive til virkelighed, lyder det i en udmelding fra SATS ifølge Aircargonews.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094