23948sdkhjf

Stena Line skifter direktør for de dansk-svenske ruter

Færgerederiet Stena Line har fået en ny direktør. 

Christina Bromander er netop tiltrådt stillingen som Trade Director og overtager ansvaret for rederiets to danske ruter Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Halmstad. 

Vi er lykkes med at styrke vores rolle i den dansk-svenske infrastruktur Christina Bromander, ny direktør

Hun overtager stillingen efter Elisabeth Lönne, som skifter job til Chief Commercial Officer i det svenske færgerederi og dermed bliver Christina Bromanders overordnede.

Det meddeler Stena Line.

Christina Bromander kender færgerne og markedet godt, da hun kommer fra en stilling som ansvarlig for salg & service på de dansk-svenske ruter. 

Udover sit kendskab til rederibranchen har Christina samlet mere end 30 års erfaring fra turistbranchen, hvor hun har haft forskellige ledende stillinger i Sverige samt internationalt, herunder som direktør for Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen samt hotelchef for Clarion Hotel Post i Göteborg.

- Vi er netop kommet ud af en pandemi, hvor vi er lykkes med at styrke vores rolle i den dansk-svenske infrastruktur, og jeg vil gøre mit yderste for at bidrage til den positive udvikling for vores kunder og medarbejdere, siger Christina Bromander i meddelelsen.

Christina Bromander skal i sin nye stilling styrke Stena Lines position mellem Danmark og Sverige og videreudvikle ruten Frederikshavn-Göteborg, som besejles af de tre færger 'Stena Danica', 'Stena Jutlandica' og 'Stena Ving'a, samt ruten Grenaa-Halmstad, som besejles af 'Stena Nautica'. Stena Line har netop indgået et langsigtet samarbejde med Grenaa Havn, der sikrer færgeforbindelsen til 2034.

Christina Bromander er 53 år og bor i Göteborg med sin mand Christian.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14