23948sdkhjf

Nyt DSV-logistikcenter får solcellefarm på taget

Den danske logistikgigant DSV’s tyske afdeling har lejet sig ind i 52.000 m2 bæredygtigt logistikcenter i Heilbronn ved Stuttgart

Logistikcenter Stuttgart-Heilbronn er nu fuldt udlejet efter den danske logistikgigant DSV’s tyske afdeling har lejet alle 52.000 m2 til oprettelse af nyt logistikcenter.

Byggeriet forventes at stå helt færdigt i løbet af 2023, men allerede fra februar 2023 kan DSV begynde at anvende dele af lejemålet.

For DSV har blandt andet centrets fokus på bæredygtighed været en del af beslutningen om at vælge Logistikcenter Stuttgart-Heilbronn.

Logistikcentret vil blive opført efter standarden DGNB Guld og opført efter KfW-40 standarden. Der er placeret storskala solcelleanlæg på tagfladerne og energibesparende LED-belysning. Solcelleanlægget drives af Sunrock, som her får sin første kunde i Tyskland.

- Ved at leje logistikcentret Stuttgart-Heilbronn kan DSV fortsætte sin strategiske udvikling i regionen og imødekomme den vedvarende høje kundeefterspørgsel. Vi venter spændt på overdragelsen af ​​et af DSV Solutions' mest bæredygtige logistiksteder på verdensplan, fortæller Michael Eder, Director Operations hos DSV i forbindelse med lejekontrakten.

Det er ejendomskoncernen ECE, der står for udlejningen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.235