23948sdkhjf

Danish Export Association får ny kvinde i front

Danish Export Association ansætter ny direktør med bred international erfaring

Det bliver en kvinde med stor international og ledelsesmæssig erfaring, der fra 1. september kommer til at stå i spidsen for Danish Export Association.

Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Det er Anette Galskjøt, der overtager direktørstolen 1. september, når nuværende direktør Ulrik Dahl forlader foreningen for at blive Danmarks generalkonsul i Sydney.

Anette Galskjøt kommer fra en stilling i Udenrigsministeriet som global sektorchef for Trade Councils sundhedsteam, og før det var hun Danmarks generalkonsul i Istanbul.

Hos Danish Export Association skal den nye direktør stå i spidsen for strategien, som skal "skabe endnu mere værdi for medlemsvirksomhederne og tiltrække mange nye medlemmer til det i forvejen store netværk af danske eksportvirksomheder".

- Jeg ser frem til at blive en del af en organisation, som arbejder for at styrke danske eksportvirksomheder og sikre dem mere international vækst. Det bliver en fagligt og ledelsesmæssigt spændende opgave, og jeg glæder mig til at være med til at videreføre det gode arbejde, der er i gang i Danish Export Association, siger Anette Galskjøt.

Danish Export Associations nye direktør er uddannet jurist og har en lang karriere med ledelse og international erfaring bag sig. Blandt andet har hun været dansk handelsattaché i Bangladesh og CEO for International Federation for Housing and Planning.

Ansættelseskomitéen har dermed valgt en kandidat med en solid faglig ballast, som er yderst relevant i forhold til de nye udfordringer, der venter.

- I kraft af sin professionelle baggrund har Anette en stor indsigt i internationale forhold, som hun kan bringe i spil som direktør i foreningen. Samtidig har hun mange års ledelseserfaring og en ledelsesstil, der falder godt i tråd med de værdier og den kultur, der er i Danish Export Association, siger Henrik Mørkholt Sørensen, bestyrelsesformand i Danish Export Association.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11