23948sdkhjf

Razzia mod Eimskip-kontor i Danmark

I forbindelse med undersøgelser om overtrædelse af den danske konkurrencelovgivning er Eimskips danske kontor i Aalborg blevet ransaget af konkurrencemyndighederne

Formålet med razziaen er at undersøge, om Atlantic Trucking, som er en del af Eimskip Denmark, har handlet i strid med dansk konkurrencelovgivning. Razziaen er en del af en undersøgelse på det danske lastbilmarked og omfatter flere virksomheder på det marked, oplyser Eimskip på sin hjemmeside.

Ifølge Eimskip bistår Atlantic Trucking konkurrencemyndighederne i deres undersøgelse og giver dem adgang til de ønskede oplysninger.

“Eimskipafélag Íslands hf. har ingen grund til at tro, at Atlantic Trucking, som har en markedsandel på omkring 5 pct. på markedet for containertransport, har været involveret i nogen overtrædelse af dansk konkurrencelovgivning,” skriver Eimskip på sin hjemmeside.

COO til afhøring

I december sidste år fik Eimskip ransaget sit kontor på Island i myndighedernes undersøgelse af, om to af selskabets skibe, der skulle sælges, i virkeligheden skulle skrottes. I den forbindelse er virksomhedens COO indkaldt som sigtet i sagen, mens Eimskips CEO skal afhøres som repræsentant for virksomheden, oplyser Eimskip på sin hjemmeside, hvor de også understreger, at de samarbejder med myndighederne og ikke er af den opfattelse, at de har brudt lovgivningen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094