23948sdkhjf

Boxit udvider med stor ny afdeling og ansætter specialist

Maskiningeniør og ekspert i specialdesignede containerløsninger skal stå i spidsen for Boxit’s nye kæmpeafdeling i Hasselager

Til efteråret skal en mere end 18.000 kvadratmeter stor hal stå klar i Hasselager, når container-udlejningsvirksomheden Boxit udvider med sin hidtil største afdeling.

Boxit har de senere år oplevet en stigende efterspørgsel på specialløsninger, og det har fået containervirksomheden til at bygge nyt depot og produktion i Hasselager, der vil blive mere end tre gange større end virksomhedens hidtil største afdeling i Risskov og kommer til at indeholde både tømrerhal, smedehal, maskinhal og en hal til at reparation af lastbiler.

- Når vi vælger at bygge så stort, er det fordi, flere og flere af vores erhvervskunder har specifikke ønsker til deres containerløsninger, fortæller COO i Boxit Lars Alkert Andersen.

- Vi vil selvfølgelig gerne vil hjælpe vores kunder med at skabe brugbare løsninger, så vi satser stort; men vi tror også på, at Boxit kan tage en større plads på markedet for specialdesignede containere.

Manden, der skal stå i spidsen for afdelingen, er 56-årige Magnus Thomsen, der har mere end tredive års erfaring i containerbranchen.

- Magnus har ikke blot stor teoretisk ballast i sin ingeniørbaggrund, han har også indrettet hundredvis af containere og har den praktiske erfaring. Samtidig forstår hanat lytte til kunderne og designe løsningerne efter deres ønsker og behov, siger Lars Alkert Andersen.

30 år i containerbranchen

De specialdesignede containerløsninger er det, Magnus Thomsen lever og ånder for i sit arbejdsliv.

Med en baggrund som uddannet landbrugsmaskiningeniør fra Horsens Teknikum i 1990 og en årelang karriere, der startede i Klinge Conrep i 1992, efterfulgt af 19 år hos Danish Container Supply og sidenhen seks år hos APM Terminals. Derfor kan Magnus Thomsen i år fejre 30års jubilæum i containerbranchen.

Da han blev tilbudt et job med at designe specialcontainere i de helt nye produktionsfaciliteter hos Boxit, var det svært at sige nej, fortæller Magnus Thomsen, der kommer til at få titlen som afdelingsleder i Hasselager.

- Jeg får mulighed for at bruge alle mine kompetencer og alt det, jeg har lært i containerbranchen i mit nye job hos Boxit. Det er en drøm af en jubilæumsgave, og jeg glæder mig til at gøre Boxit endnu stærkere i containerbranchen, siger Magnus Thomsen.

Han kommer til at have 14 mand under sig, så han kan holde styr på afdelingen.

FAKTA OM: Boxit

  • Boxit udlejer depotrum, kontorer og containere efter “self-storage”-princippet til privat- og erhvervskunder.
  • Virksomheden ejes af Escot-koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme over det meste af Danmark.
  • Boxit har 11 afdelinger i Jylland og på Fyn - hovedkontoret ligger i Aalborg.
  • Derudover udlejer, sælger og specialopbygger Boxit skibscontainere i hele Danmark til erhverv og private.
  • Virksomheden kontorhoteller i Risskov og Aalborg, hvorfra der udlejes kontorer til mindre virksomheder.
  • www.boxit.dk
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109