23948sdkhjf

Pakkegigant bygger ved Ringsted - 400 nye arbejdspladser på vej

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og for at sikre plads til videre vækst øger pakkekæmpen sin kapacitet på Sjælland. Valget er faldet på Ringsted, hvor GLS netop har overtaget en 80.000 kvm grund i Business Park Ringsted. 

Det oplyser Ringsted Kommune, som har solgt grunden, i en pressemeddelelse. 

Projektering og planlægningen af det nye byggeri er allerede igangsat. Der tænkes ifølge kommunen en høj grad af bæredygtighed ind i byggeriet, og projektet omfatter også forberedelser til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm. 

På matriklen kommer cirka 200 medarbejdere til at have deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme. 

– At lande sådan en aftale handler om samarbejde mellem den enkelte virksomhed og os. Det har været en længere proces, så både for GLS og os er det dejligt, aftalen nu er på plads. Men vores arbejde stopper bestemt ikke her. Vi glæder os som kommune til at fortsætte det gode samarbejde med GLS både under og efter byggeriet, lyder det fra Ringsted Kommunes salgsansvarlig, Brian Steen Rolighed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078